Embodied Living

Embodied Living ved Maja Pålsson

Vi er først og fremmest i verden med kroppen, det er med kroppen, vi sanser vores omgivelser, og det er kroppen som fortæller os hvordan vi har det. I vores kultur har vi en tendens til at sætte det mentale forrest, men det går ud over vores trivsel og vores forbundethed med omverdenen, når der er ubalance mellem sansning, følelse og tænkning. Med Embodied Living formidler jeg om kroppens intelligens, naturforbundethed og vigtigheden af ægte nærvær.

Jeg underviser fagprofessionelle over hele landet i embodiment, naturterapi og regenerativ ledelse. Jeg tilbyder desuden at designe unikke ritualer til livsbegivenheder som fx bryllupper og til større fællesskaber som fx festivaler. 

Jeg bor på en økologisk gård på Midtfyn sammen med min mand og de yngste af vores sammenbragte børn.

Jeg har klinik på gården som ligger meget naturskønt. Her tilbyder jeg psykoterapi som kan kombineres med andre tilgange hvis man har lyst til det. Jeg bruger både naturen, kroppen og kunsten i terapien. 

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut i 2003 og Psykoterapeut i 2013 og så har jeg mange efteruddannelser. Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen i Danmark.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til mine kurser eller terapien på Hyldgaard.

Kontakt
Du kan ringe til mig på tlf. (+45) 25 66 79 64 

eller sende en mail til majapaalsson@gmail.com

Sted
Terapi foregår på Hyldgaard, Maevej 3, 5672 Broby