Embodied Living

Par og familier

Par og familier

Hos mig er der mulighed for at få hjælp til at lytte, blive hørt, og finde løsninger. Jeg skaber rammen og sørger for at alle parter kan have sig selv med i samtalen. Jeg hjælper med at underliggende mønstre bliver synliggjort, og jeg hjælper alle med, at blive mere bevidste om deres egne behov og ønsker i samspillet. Jeg er uddannet familieterapeut fra The Wright Institute i Berkeley, USA, og lever selv i en sammenbragt familie på 12. år. Alle er velkomne her, uanset identitet og baggrund.

Når vi har sporet os ind på hvad I gerne vil have hjælp til, taler vi om hvordan forløbet kan se ud.

Par De fleste par venter alt for længe med at søge hjælp. Det kan blive svært at opnå nærhed og intimitet i en travl hverdag, hvis man går skævt af hinanden. Er det svært at løse konflikter på en ligeværdig og respektfuld måde i jeres relation, kan det være en god idé at investere i 3 -5 sessioner.

Familier På Hyldgaard er rammerne for familieterapi særligt gode, fordi vi både kan være inde og ude. Ofte bruger vi bålstedet som samlingspunkt og indimellem er små gå ture i området en del af terapi sessionen. Min tilgang til familieterapi er baseret på, at alle i familien skal behandles med respekt, men alle skal ikke behandles ens. I en familie er det altid de voksnes ansvar at skabe en tryg atmosfære. Det er også de voksne, som skal sørge for kærlig og tydelig kommunikation i familien. I praksis er det ikke altid let og udfordringerne kan være mange. Min tilgang er præget af systemisk og neuroaffektiv metode.

Sammenbragte familier Jeg hjælper sammenbragte familier med at takle de udfordringer, som kan opstå, når flere voksne, med forskellige værdier, skal samarbejde om at skabe trygge rammer for dine, mine og fælles børn. Der kan være mange følelser i spil, især når der skal samarbejdes med eks´erne. I er velkomne her, alle sammen, og I kan også komme i flere hold, samt med og uden børn. Ring gerne for en indledende samtale og hør mere om hvordan det kan foregå.

Par og familieterapi varer op til 1,5 time og koster 1.275 kr. Terapi sessionerne foregår på Hyldgaard.